Szia!Üdvözlök mindenkit!
A minap a Top100 játékosok Vívmányait nézegettem és elég sok embernél feltűnt nekem egy s más.
Se neveket sze szervert nemszeretnék írni csupán válaszokat keresek.
A példa kevéért vegyünk egy lvl100 as karaktert, ez a karakter 1 órát nem dolgozott csoportos küldikre is max 10 szer ment és csak hírekból hallott a többi városról...
Kérdezném hogy ezekenek (mer rengeteg ilyen van) mértnem éri meg elmenni este amikor nemjátszanak (mer gondolom 0-24 be nem játszik egyikse) elmenni dolgozni óránként 800 ezüstért (nemtudom mennyi a díja csak példa). Nem hinném hogy van bárki is akinek semmi erőfeszítésből jött 6000 ezüst nem jön jól naponta!
Akkor ottvannak ugye a városok...nincs meg nekik még az 1 es vívmány se, ez azt jelenti hogy ők max. 4 városban éltek le 100 szintet?Ezzel még akkor baj nem is lenne de megint ittvan egy következő talány, a nyomozás, arra lusták hogy elmenjenek egy másik városba nyomozni?Én kis szintet kapva kapok az alkalmon pár száz ezüstér ők meg 10000 ekért nemmozdulnak?
Csoportos küldiknél is van egy nagy ? számomra ez is érthetetlen.
Ezek az emberek az én elképzelésem szerint teljesen prémium karakterek, veszik a köveket és úgy fejlődnek küldiken.Ez nem baj mert lehetséges, ami viszont elég furcsa hogy ha küldetéseken fejlődnek akkor mért nincs meg nekik az Ellenfélfajták legyőzve vívmány SE?
+1 bónusz: Az hogy lehet, hogy van egy lovag akinek teljesen véletlenül nincs órák ledolgozva vívmány és nagyon más se viszont a nyert vesztett ezüst enyhén negatívba van, tehát nyert 100 ezüstöt viszont 1 milliót vesztett na erre mit mondtok?
Tudom hogy elég sok kérdést írtam remélem érthetőek a nézeteim, várom válaszaitokat!
Boldog karácsonyt mindenkinek!

wbb.global.copyright | © 2011 Gameforge Productions GmbH