You are not logged in.

HuanKO

Lectus

• "HuanKO" started this thread

Date of registration: Jul 28th 2011

• Send private message

1

Sunday, December 25th 2011, 12:46pm

Néhány kérdés.

Üdvözlök mindenkit!

A minap a Top100 játékosok Vívmányait nézegettem és elég sok embernél feltűnt nekem egy s más.
Se neveket sze szervert nemszeretnék írni csupán válaszokat keresek.
A példa kevéért vegyünk egy lvl100 as karaktert, ez a karakter 1 órát nem dolgozott csoportos küldikre is max 10 szer ment és csak hírekból hallott a többi városról...

Kérdezném hogy ezekenek (mer rengeteg ilyen van) mértnem éri meg elmenni este amikor nemjátszanak (mer gondolom 0-24 be nem játszik egyikse) elmenni dolgozni óránként 800 ezüstért (nemtudom mennyi a díja csak példa). Nem hinném hogy van bárki is akinek semmi erőfeszítésből jött 6000 ezüst nem jön jól naponta!
Akkor ottvannak ugye a városok...nincs meg nekik még az 1 es vívmány se, ez azt jelenti hogy ők max. 4 városban éltek le 100 szintet?Ezzel még akkor baj nem is lenne de megint ittvan egy következő talány, a nyomozás, arra lusták hogy elmenjenek egy másik városba nyomozni?Én kis szintet kapva kapok az alkalmon pár száz ezüstér ők meg 10000 ekért nemmozdulnak?
Csoportos küldiknél is van egy nagy ? számomra ez is érthetetlen.
Ezek az emberek az én elképzelésem szerint teljesen prémium karakterek, veszik a köveket és úgy fejlődnek küldiken.Ez nem baj mert lehetséges, ami viszont elég furcsa hogy ha küldetéseken fejlődnek akkor mért nincs meg nekik az Ellenfélfajták legyőzve vívmány SE?

+1 bónusz: Az hogy lehet, hogy van egy lovag akinek teljesen véletlenül nincs órák ledolgozva vívmány és nagyon más se viszont a nyert vesztett ezüst enyhén negatívba van, tehát nyert 100 ezüstöt viszont 1 milliót vesztett na erre mit mondtok?

Tudom hogy elég sok kérdést írtam remélem érthetőek a nézeteim, várom válaszaitokat!
Boldog karácsonyt mindenkinek!

Killer Bee

Provida

• "Killer Bee" is male

Date of registration: Oct 24th 2011

• Send private message

2

Sunday, December 25th 2011, 1:55pm

Üdvözlök mindenkit!

A minap a Top100 játékosok Vívmányait nézegettem és elég sok embernél feltűnt nekem egy s más.
Se neveket sze szervert nemszeretnék írni csupán válaszokat keresek.
A példa kevéért vegyünk egy lvl100 as karaktert, ez a karakter 1 órát nem dolgozott csoportos küldikre is max 10 szer ment és csak hírekból hallott a többi városról...

Kérdezném hogy ezekenek (mer rengeteg ilyen van) mértnem éri meg elmenni este amikor nemjátszanak (mer gondolom 0-24 be nem játszik egyikse) elmenni dolgozni óránként 800 ezüstért (nemtudom mennyi a díja csak példa). Nem hinném hogy van bárki is akinek semmi erőfeszítésből jött 6000 ezüst nem jön jól naponta!
Akkor ottvannak ugye a városok...nincs meg nekik még az 1 es vívmány se, ez azt jelenti hogy ők max. 4 városban éltek le 100 szintet?Ezzel még akkor baj nem is lenne de megint ittvan egy következő talány, a nyomozás, arra lusták hogy elmenjenek egy másik városba nyomozni?Én kis szintet kapva kapok az alkalmon pár száz ezüstér ők meg 10000 ekért nemmozdulnak?
Csoportos küldiknél is van egy nagy ? számomra ez is érthetetlen.
Ezek az emberek az én elképzelésem szerint teljesen prémium karakterek, veszik a köveket és úgy fejlődnek küldiken.Ez nem baj mert lehetséges, ami viszont elég furcsa hogy ha küldetéseken fejlődnek akkor mért nincs meg nekik az Ellenfélfajták legyőzve vívmány SE?

+1 bónusz: Az hogy lehet, hogy van egy lovag akinek teljesen véletlenül nincs órák ledolgozva vívmány és nagyon más se viszont a nyert vesztett ezüst enyhén negatívba van, tehát nyert 100 ezüstöt viszont 1 milliót vesztett na erre mit mondtok?

Tudom hogy elég sok kérdést írtam remélem érthetőek a nézeteim, várom válaszaitokat!
Boldog karácsonyt mindenkinek!
Szia!

Tudod azért nem nyomoznak, nem utaznak az ilyen karakterek,
mert náluk a top 50-ben az a céljuk hogy minél gyorsabban fejlődjenek,
mert ők már szinte mind jól mondtad prémiumosok. és az a céljuk hogy ne
essenek vissza, hanem minél előrébb jussanak a pontlistán. A
nyomozgatás meg időigényes, és igaz én sem értem hogy ha nem dolgoznak,
akkor miért nem utaznak? hiszen a nyomok nem kerülnek sokba és jó
cuccokat lehet velük szerezni. Viszont ahogy te kérded hogy: "ott élnek le 100 szintet?" ez nem igaz mert ha jól emlékszem de javítsatok ki ha nem, Júliusban jött a Redesign úgyhogy azóta "élnek" csak ott és ez alatt kb! 15-16 szintet léphettek előre. És igen ők elég sok küldipontot vesznek kövekből, ráadásul ott a prémium számla úgyhogy elég gyorsan fejlődnek.
+1 bónusz: hát ez nagyon jó kérdés! én is gondolkodtam már hogy ha egyszer annyira sok a vesztett/nyert ezüst arányuk miért nem kezdenek új karaktert? Hiszen mindig 100 ezüst felett lehet tőlük hozni, és naponta elég sokan támadják őket.

Remélem kielégítő volt a válasz! :lol:

Aki mer, az nyer!

Yossarian

Exequtor

• "Yossarian" is male

Date of registration: Aug 20th 2008

• Send private message

3

Sunday, December 25th 2011, 2:51pm

Egyrészt, hidd el, hogy van olyan közöttük aki 0-24 óráig aktív :)
Másrészt köztudottan a legtöbb ezüstöt adó küldetések Talfourban vannak, ahol nincs munka és túl sok ellenfélfajta ellen sem harcolhatsz. Ezért nincs meg se a munka, se az ellenfélfatják vívmányuk. Az utazásra pedig Killer Bee már megadta a választ.

A bónuszkérdésed érdekes, ehhez tudni kellene, hogy konkrétan melyik lovagról beszélsz. Szerintem az lehet a háttérben, hogy az illető még jóval az új verzió bevezetése előtt regisztrált és játszott. Akkoriban viszont csak munkára küldte a lovagját, ami nem számolódik hozzá a nyert zsákmányhoz, viszont az ellenfelek tudnak belőle fosztani, ezért a vesztett zsákmányhoz hozzászámolta a rendszer. A vívmánya pedig nincs meg, mert az új verzió bevezetése előtti munkaórákat nem számolta bele a rendszer.

Dev1l

Loricatus

• "Dev1l" is male

Date of registration: Oct 24th 2011

• Send private message

4

Sunday, December 25th 2011, 11:16pm

Ahogy Yossarian is mondta...
Amikor bejött az új verzió egyből gondolom a sárkányfészket kereste mindenki. (én is, hisz e legjobban fizet)
Így Talfourba utaztak. Ott nincs munkalehetőség, így meg is van az egyik kérdésedre a válasz.
Talfourban talán van 5-6 vívmány így ez is max 1. szintet éri el. (vagy azt sem)
Ha 100-as szint felett vagy akkor nyilván van pénzed kövezni, ha kövezel akkor minek nyomozz ha mire oda utazol egy helyhez addigra lenyomsz 10-15 küldit és mivel ez így jobban megéri nem nyomoznak + ha van köved minek kövesd a nyomokat ha megfogod és a Boltban megveszed ami kell (medve, unikornis, kutya stb...)
ha van köved akkor küldiből veszel jobb cuccot mint amit a nyom ad így kilőve még egy kérdésed.
Csoportos küldetésre általában azok nem járnak akiknek túl nagy a szintjük és nincs csoportos lehetőség + ő elmegy kőből küldizni így nincs szüksége arra a pénzre amit csoportoson nyerne....
Remélem válaszokat adtam kérdéseidre.. :)
KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!
Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!

Tivornya

Lectus

Date of registration: Mar 2nd 2012

• Send private message

5

Wednesday, March 7th 2012, 10:53am

Sziasztok!

A tárgyaknál mit jelent az az 1-3 szürke kis kör? Kíváncsi vagyok, mert a semmit sem tudó, 3 pöttyös gyűrű elég drága nálam...

AnarchyChampion

A Bagós (s1, s4 GØ & FAQ)

• "AnarchyChampion" is male

Date of registration: Dec 25th 2008

• Send private message

6

Wednesday, March 7th 2012, 11:13am

Az egy olyan tárgy, amire 3 rúnát tudsz rákovácsolni a kovácsnál.
Minden olyan tárgy, amit látsz - ahogy te mondtad - szürke kis kört, arra tudsz rúnát kovácsolni. Az a jelzés a rúnahely.
Ahány ilyen jelet látsz, annyi rúnát helyezhetsz fel az adott felszerelésre.
A foglalt rúnahely jele - mielőtt megkérdeznéd - a már felkovácsolt rúna miniatűr mása.

Figyelem!
Jól gondold meg, hogy melyik tárgyra, milyen rúnát raksz, mert lepreparálni nem lehet.

• "morpheusz" is male

Date of registration: Mar 29th 2008

• Send private message

7

Wednesday, March 7th 2012, 11:15am

Szia!
Ha erre gondolsz akkor ez a rúnák helye. Vannak olyan tárgyak amiket rúnákkal lehet erősíteni.

morpheusz,Agika
Jegy nyitáshoz itt van a segítség! HASZNÁLJÁTOK! LINK

Tivornya

Lectus

Date of registration: Mar 2nd 2012

• Send private message

8

Wednesday, March 7th 2012, 11:16am

Szuper! Köszi a kielégítő választ :)

Szerk.: mindkettőtöknek :P

sir gilford

Equester

Date of registration: May 31st 2010

• Send private message

9

Thursday, March 8th 2012, 10:49pm

Nekem van egy kérdésem. A mai nap rendháborút vívtunk, persze védő háborút tegyük hozzá.
2450 hp-val mentem neki a csatának és a csata a következő képen zajlott (hozzá teszem 1 a 3 ellen ment, de nem ez a lényeg, csak részlet kérdés):

Kingdom of Heaven nyert
Camelot zsákmánya 0 ezüst.
Camelot jutalma 0 TP.
Sérülés - Támadó: 0
Sérülés - Védő: 1234

A kérdés abban áll, hogy akkor miért lett mégis a hp-m 1 a csata után?

AnarchyChampion

• Send private message

10

Thursday, March 8th 2012, 11:53pm

Ez az amit senki se ért, még én se, pedig nem tétlenkedtem a rendháborús motor megfejtésében.
Csak elméleti dolgokat tudok felállítani, amik lennének, de az összes rendháborús jelentés vagy cáfolja, vagy csak részben igazolja.

Yossarian

Exequtor

• "Yossarian" is male

• Send private message

11

Friday, March 9th 2012, 6:35am

Amikor legyengtítették a rendháborús "szuperlovagokat" lehet hogy csak a jelentésben szereplő sebzést csökkentették, de a valós sebzés megmaradt a réginek. Tehát lehet, hogy statisztikailag a legyengített "szuperlovagok" csapnak össze, de valójában még a régiek.

sir gilford

Equester

• Send private message

12

Friday, March 9th 2012, 11:01am

Elvileg az újítás óta ha jól tudom úgy megy, hogy összeadják a tulajdonságokat majd az ezekből kapott szuper lovagok csapnak össze. Ez kb. megfelel annak, mintha esetünkben a régi hp-s háborút vettük volna, ahol a többletnél a több lovag megy egyre kategória játszik. De ez nem magyarázza a kiírt és a levont egységeket, mert majdnem olyan mintha megduplázta volna az elszenvedett sérülést.

Minden esetre ez eddig az első ilyen esetem, de most már jobban figyelek az ilyesmire, hátha többször is horogra akad az ilyesmi.

sir gilford

Equester

• Send private message

13

Friday, March 9th 2012, 5:12pm

Na de valaki tud valamit mondani erről a vikinges sztoriról, hogy mikor lesz és mi várható?

Kopi

Provida

• "Kopi" is male

Date of registration: Dec 2nd 2008

• Send private message

14

Friday, March 9th 2012, 5:29pm

Nem lesz ebből semmi! (megijedtek a vikingek a lovagoktól :blackeye: vagy még nem tudnak hajót építeni)
:phatgrin: :phatgrin:

Yossarian

Exequtor

• "Yossarian" is male

• Send private message

15

Friday, March 9th 2012, 5:35pm

Egy héttel a szerveregyesítések előtt lesz. Néhány küldetésen a jelenlegi ellenfelek helyett vikingekkel fogunk találkozni, és elég jól fognak fizetni.

sir gilford

Equester

• Send private message

16

Friday, March 9th 2012, 8:17pm

Gondolom a szerveregyesítés időpontja pedig még most is kérdéses. :)

Kopi

Provida

• "Kopi" is male

• Send private message

17

Friday, March 9th 2012, 8:20pm

Ez az utolsó (tegnapi) infó!
Új verzió: 1.2.2 (Egyesített Weboldal)

Kedves Játékosok!

A következő héten bevezetjük a következő "előkészítő" 1.2.2-es verziót.

Néhány héttel ezelőtt volt egy hír az előkészítő verziókról, ott az volt
írva hogy a verzió egy új főoldalt tartalmaz, mely tőbbféle dolgot is
kijelez majd, például különböző szerver kombinációkat is, és hogy a
verzió az egyesítésekkel egy időben vagy közel egy időben lesz
bevezetve.

Ezen a terven viszont változtattunk egy kicsit, a verziót bevezetjük, de
NEM aktiváljuk még. Valamint ez nem jelenti azt hogy az egyesítések már
hirtelendenagyonközel vannak. Csak változott az egyesítés bevezetésének
terve és lépései, ezért ezt a verziót minden ország megkapja.

Tehát röviden: Semmi nem változik a játékban és a weboldalon a következő héten. :)

BattleKnight Csapat

AnarchyChampion

• Send private message

18

Friday, March 9th 2012, 8:39pm

A rendháborús javítás még nem készült el.
A 1.2.2 verzió meg lényegében semmit sem jelent, csak számot és slussz.

Kopi

Provida

• "Kopi" is male

• Send private message

19

Friday, March 9th 2012, 9:05pm

A rendháborúról már én is gondolkozom egy pár éve. :-)
Esetleg nem úgy működik mint más játékoknál?
Pl A legkisebb játékos küzd a másik kis játékossal ,ha egyiknek elfogy a hp-ja jön a következő ellenfél........stb Vége akkor van ha az egyik csapatnak elfogy a hp-ja? (bár ez a teória is sántít)
:phatgrin:
:minigun: :missilelauncher:

:sniper: :rocketlauncher:

:stick: :chainsaw:

:dash:

Yossarian

Exequtor

• "Yossarian" is male

• Send private message

20

Friday, March 9th 2012, 9:48pm