You are not logged in.

• "Alegszebb" started this thread

Date of registration: Dec 25th 2011

• Send private message

1

Sunday, December 25th 2011, 6:03pm

Új játékos értetlensége

Szisztok. Érdeklődnék, hogy néha előfordul harc után, hogy a karakternél fegyverek, pajzsok vannak, amik felett egy kérdőjel jelenik meg, ami nem ír ki semmi egyebet. Azt feltételezem, el lehetne venni és eladni, de nem megy. A másik kérdésem, hogy van-e egy játékismertető, ahonnan minden kérdésre választ kaphatnék. A harmadik előtt méginkább érthetetlenül állok, hogy nem én győztem. Ezt bemásolom. Nem tudom, kinek lesz a válaszhoz türelme, de nagyon köszönöm előre is. Sokkal gyengébb és én vesztettem. Miért?
Erő10Fürgeség8Kitartás7Szerencse8Harcművészet10Védekezési művészet8Sebzés11 - 13Páncélzat11
Erő2Fürgeség1Kitartás2Szerencse1Harcművészet1Védekezési művészet1Sebzés9 - 11Páncélzat8
Vallási követőÜtés elhárítva.AlegszebbÜtés elhárítva.Vallási követőA találat 1 fizikai és 2 elemi kárt okozott.AlegszebbA találat 1 fizikai és 0 elemi kárt okozott.Vallási követőA találat 1 fizikai és 2 elemi kárt okozott.AlegszebbA találat 1 fizikai és 0 elemi kárt okozott.Vallási követőA találat 1 fizikai és 2 elemi kárt okozott.AlegszebbÜtés elhárítva.Vallási követőA találat 1 fizikai és 2 elemi kárt okozott.Alegszebbmelléüt.Vallási követőÜtés elhárítva.AlegszebbÜtés elhárítva.Vallási követőA találat 1 fizikai és 2 elemi kárt okozott.AlegszebbA találat 1 fizikai és 0 elemi kárt okozott.Vallási követőmelléüt.AlegszebbA találat 1 fizikai és 0 elemi kárt okozott.Vallási követőA találat 1 fizikai és 2 elemi kárt okozott.AlegszebbÜtés elhárítva.Vallási követőmelléüt.

Killer Bee

Provida

• "Killer Bee" is male

Date of registration: Oct 24th 2011

• Send private message

2

Sunday, December 25th 2011, 6:27pm

Szisztok. Érdeklődnék, hogy néha előfordul harc után, hogy a karakternél fegyverek, pajzsok vannak, amik felett egy kérdőjel jelenik meg, ami nem ír ki semmi egyebet. Azt feltételezem, el lehetne venni és eladni, de nem megy. A másik kérdésem, hogy van-e egy játékismertető, ahonnan minden kérdésre választ kaphatnék. A harmadik előtt méginkább érthetetlenül állok, hogy nem én győztem. Ezt bemásolom. Nem tudom, kinek lesz a válaszhoz türelme, de nagyon köszönöm előre is. Sokkal gyengébb és én vesztettem. Miért?
Erő10Fürgeség8Kitartás7Szerencse8Harcművészet10Védekezési művészet8Sebzés11 - 13Páncélzat11
Erő2Fürgeség1Kitartás2Szerencse1Harcművészet1Védekezési művészet1Sebzés9 - 11Páncélzat8
Vallási követőÜtés elhárítva.AlegszebbÜtés elhárítva.Vallási követőA találat 1 fizikai és 2 elemi kárt okozott.AlegszebbA találat 1 fizikai és 0 elemi kárt okozott.Vallási követőA találat 1 fizikai és 2 elemi kárt okozott.AlegszebbA találat 1 fizikai és 0 elemi kárt okozott.Vallási követőA találat 1 fizikai és 2 elemi kárt okozott.AlegszebbÜtés elhárítva.Vallási követőA találat 1 fizikai és 2 elemi kárt okozott.Alegszebbmelléüt.Vallási követőÜtés elhárítva.AlegszebbÜtés elhárítva.Vallási követőA találat 1 fizikai és 2 elemi kárt okozott.AlegszebbA találat 1 fizikai és 0 elemi kárt okozott.Vallási követőmelléüt.AlegszebbA találat 1 fizikai és 0 elemi kárt okozott.Vallási követőA találat 1 fizikai és 2 elemi kárt okozott.AlegszebbÜtés elhárítva.Vallási követőmelléüt.

Szia!

Mármint az ellenfél felszerelésére gondolsz? Mert elvileg a kérdőjellel együtt meg kellene jelennie egy kis ablaknak hogy mi a neve és hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezik a felszerelés, és az hogy te elvedd tőle az teljességgel kizárt, mivel ez nem lehetséges! Most gondolj bele például: vagy te mondjuk 20-as szinten, 90-es statokkal, az ellenséged meg 45-ös szintű, de neki viszont csak 70-es statjai vannak (vannak ilyenek!), de van nála pl. egy 45-ös szintű pajzs, amit te 20-as szinten természetesen nem látsz se a boltban se az aukciós házban. Nos mivel te erősebb vagy a 45-ösnél, levered, és megszerzed a pajzsot, így a szinteden lévő ellenfelekkel szemben óriási előnyre teszel szert, ez így nem fer. Ráadásul hogy nézne ki ha pl. én a szintemhez képest gyengécske lennék, és a sokkal alacsonyabb szintűek meg elvernének, és elszednék a cuccaim, reggelre nem maradna semmi nálam. Ez hogy nézne ki? Vehetném meg előről az összeset? és kitudja lehet hogy amit vettem 2 perc múlva megint elvennék, így nem lehetne játszani.

Na kicsit belebonyolódtam, de nézzük tovább!

Játékismertető? én még nem találkoztam ilyennel, de szerintem ha magad fedezed fel az egészet, annál nincs jobb :thumbsup:

Harmadik, miért győzött le?
Nos azért mert valószínűleg állítanod kellene a célterületeiden, mert nem találtál be elégszer és amikor igen, akkor meg gyengéket! Ráadásul az ellenfélnek van elemi sebzése, ami elég nagy hiba! Mert ez a párbaj valószínűleg5-10-es szintig volt és nagy hiba hogy itt van elemi sebzése a gépnek! Egyet tudok tanácsolni, amikor regisztrálsz a játékba, egyből vegyél egy elemi sebzéses felszerelést a piacon, így lehet esélyed! én is ebben a cipőben jártam egyszer-kétszer!

Aki mer, az nyer!

• Send private message

3

Sunday, December 25th 2011, 6:47pm

Szia!

Mármint az ellenfél felszerelésére gondolsz? Mert elvileg a kérdőjellel együtt meg kellene jelennie egy kis ablaknak hogy mi a neve és hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezik a felszerelés, és az hogy te elvedd tőle az teljességgel kizárt, mivel ez nem lehetséges! Most gondolj bele például: vagy te mondjuk 20-as szinten, 90-es statokkal, az ellenséged meg 45-ös szintű, de neki viszont csak 70-es statjai vannak (vannak ilyenek!), de van nála pl. egy 45-ös szintű pajzs, amit te 20-as szinten természetesen nem látsz se a boltban se az aukciós házban. Nos mivel te erősebb vagy a 45-ösnél, levered, és megszerzed a pajzsot, így a szinteden lévő ellenfelekkel szemben óriási előnyre teszel szert, ez így nem fer. Ráadásul hogy nézne ki ha pl. én a szintemhez képest gyengécske lennék, és a sokkal alacsonyabb szintűek meg elvernének, és elszednék a cuccaim, reggelre nem maradna semmi nálam. Ez hogy nézne ki? Vehetném meg előről az összeset? és kitudja lehet hogy amit vettem 2 perc múlva megint elvennék, így nem lehetne játszani.

Na kicsit belebonyolódtam, de nézzük tovább!

Játékismertető? én még nem találkoztam ilyennel, de szerintem ha magad fedezed fel az egészet, annál nincs jobb :thumbsup:

Harmadik, miért győzött le?
Nos azért mert valószínűleg állítanod kellene a célterületeiden, mert nem találtál be elégszer és amikor igen, akkor meg gyengéket! Ráadásul az ellenfélnek van elemi sebzése, ami elég nagy hiba! Mert ez a párbaj valószínűleg5-10-es szintig volt és nagy hiba hogy itt van elemi sebzése a gépnek! Egyet tudok tanácsolni, amikor regisztrálsz a játékba, egyből vegyél egy elemi sebzéses felszerelést a piacon, így lehet esélyed! én is ebben a cipőben jártam egyszer-kétszer!
Szia, köszönöm a választ. Egy utolsó kérdés. Az ezüst mellett egy rubin van, amit nem igazán osztogat a gép. Azt vásárolni lehet csak, vagy lehet egy-egy cata során szerezni?

Köszi

Killer Bee

Provida

• "Killer Bee" is male

• Send private message

4

Sunday, December 25th 2011, 7:10pm

A rubin szerzésnek több módja is van: 1 Veszel (ez a legáltalánosabb)
2 Regisztrálsz lovagi tornra és ha már 1 kört is nyersz, kapsz egyet. Mivel általában 8 fős tornák a leggyakoribbak, így nyersz 2 kört és ha a tornát, akkor összesen 8 követ zsákmányolsz. Ehhez a 10-es szintet el kell érned!
3 valamilyen eventen (eseményen) kapsz, lásd a mostani hógolyózás! (gondolom még kezdő vagy és nem tudom mikor regisztráltál, mert ha az elmúlt pár napban, akkor nem láthattad, de erre nem térek ki, arra ott a v0.9.8-as thread (téma)
4 a rubin vásárlás mellett találsz ajánlatokat, hogy ingyen szerezz követ, de ehhez nem igazán értek, és többről nem tudok. De ha viszont találkozol olyannak aki azt írja neked akár a játékban, akár máshol hogy ingyen ad követ csak add meg neki valamilyen adatodat ( felhasználói név jelszó, stb.) be ne dőlj, mert az biztos hogy csak át akar verni, és ellopni a karaktered!

Aki mer, az nyer!

• Send private message

5

Sunday, December 25th 2011, 7:16pm

A rubin szerzésnek több módja is van: 1 Veszel (ez a legáltalánosabb)
2 Regisztrálsz lovagi tornra és ha már 1 kört is nyersz, kapsz egyet. Mivel általában 8 fős tornák a leggyakoribbak, így nyersz 2 kört és ha a tornát, akkor összesen 8 követ zsákmányolsz. Ehhez a 10-es szintet el kell érned!
3 valamilyen eventen (eseményen) kapsz, lásd a mostani hógolyózás! (gondolom még kezdő vagy és nem tudom mikor regisztráltál, mert ha az elmúlt pár napban, akkor nem láthattad, de erre nem térek ki, arra ott a v0.9.8-as thread (téma)
4 a rubin vásárlás mellett találsz ajánlatokat, hogy ingyen szerezz követ, de ehhez nem igazán értek, és többről nem tudok. De ha viszont találkozol olyannak aki azt írja neked akár a játékban, akár máshol hogy ingyen ad követ csak add meg neki valamilyen adatodat ( felhasználói név jelszó, stb.) be ne dőlj, mert az biztos hogy csak át akar verni, és ellopni a karaktered!
Nagyon rendes vagy, hogy válaszoltál. Köszönöm, további jó játékot.

Killer Bee

Provida

• "Killer Bee" is male

• Send private message

6

Sunday, December 25th 2011, 7:20pm

Nagyon szívesen! Ha bármi kérdésed van tedd fel nyugodtan akár itt, (még a témát nem zárják :P :P ), akár írhatsz pm (privat message)-t is!

Aki mer, az nyer!

Dev1l

Loricatus

• "Dev1l" is male

• Send private message

7

Sunday, December 25th 2011, 10:51pm

Killer Bee ki egészítenélek egy kicsit :)
Lovagi tornára regisztrálhatsz ha van egy dárdád és egy lovad, medvéd, unikornisod. Lovagi tornára regisztrálhatsz 8-as szinttől.
Lovagi torna csoportok: 8-12, 13-19, 20-29, 30-39, 40-49...stb.
Lovagi torna körgyőzelem esetén kapsz 1 követ, általában 8 fős lovagik indulnak, így 3 körös az-az kapsz 3 db. követ a körökért + kapsz 6 követ, hogy megnyerted az egész tornát. Köveket szerezhetsz vásárlással, lovagi tornán és még ha kihívod az ellenfeleidet. (báró, nemes, gróf...stb.)
Őket ki lehet hívni 5-ös szinten, 10-es szinten, 15, 20, 25, 30, 40, 50, 60, 70, 80, 90, 100, 110, 120, 130 és azt hiszem 130-ig megy, ha tévedtem helyesbítsetek ki. (Ezeket megfelelő helyen és megfelelő szinttel lehet csak kihívni.) és nem mind ugyan annyi követ ad, ahogy nő a szinted úgy növekszik a nyeremény értéke is. (nyersz ezüstöt, követ és valamilyen cuccot vagy lovat, dárdát stb...)
Ha szerencséd van és megcsináltad az elején a TUTORIALT akkor kaptál 10 követ és 5 nap prémiumot.
Nyilván legegyszerűbb megvenni, de ha van türelmed akkor lehet szerezni könnyen. pl.: eventek (a BK hivatalos blog oldalán fent van. http://blog.battleknight.de) eventek vannak karácsonykor, húsvét és valamilyen eseménykor is... pl. BK 5. szülinapja volt akkor 20 követ kaptunk + egy szigetet.
Remélem segíthettem.
KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!
Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!

Date of registration: Dec 28th 2011

• Send private message

8

Wednesday, December 28th 2011, 11:04am

Üdv.
Lenne egy érdekes kérdésem.
Ha prémium számlát aktiválok akkor kapok 1 napi munkabért is. Nah már most hogyan számolja ki a rendszer hogy mennyinek kell lennie? A régi BK-ban szintenként nőtt a órabér. De itt minden városban más. Valamit változtat, hogy melyik városban vagyok? És melyik munkát nézi, a sima, vagy a karmás munkát?

Válaszokat előre is köszönöm.

Dev1l

Loricatus

• "Dev1l" is male

• Send private message

9

Wednesday, December 28th 2011, 12:12pm

Üdv.
No hát ezen nem gondolkodtam, utazz Endalainba, ott a legmagasabb a munka bér, amúgy szinttől függ mennyi ezüstöt ad a prémium.
Én úgy tudtam egy átlagos küldi árát adja, mikor 40-es voltam 3000 ezüst felett is adott a prém, most 19-esen 1000 felett dobott.
Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!

Date of registration: Dec 28th 2011

• Send private message

10

Wednesday, December 28th 2011, 12:50pm

Ha kiderülne hogy van valami hatása a tartózkodási helyednek a kapható pénz mennyiségében akkor ezzel lehetne kicsit szórakozni. még a "nagyoknak" se mindegy, hogy 1000 vagy 1500. kicsiknek meg főleg nem :)

*Inkább zártam..... Témanyitó kérésére nyitható. Ejjel