You are not logged in.

Tobipapa

Dominator

• "Tobipapa" is male
  • "Tobipapa" started this thread

Date of registration: Jan 24th 2008

• Send private message

1

Monday, August 25th 2008, 3:26pm

Ötletek a játékhoz

Üdvözletem!

Ez a thread nem az én ötletem, de egy bizonyos lovag sugallatára megnyitottam végül ezt a thread-et. Remélem nem kapok figyelmeztetést értelmetlen thread nyitásért, illetve remélem nincs még ilyen thread.

A lényeg, hogy gyűjtsünk össze ötleteket, amivel jobbá tehetnénk a Battleknightot. Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy ez egy utópia, és nem lesznek bevezetve, de kíváncsi vagyok a kreativitásotokra. Éppen ezért ne hurrogjuk le egymást!

Az én első javaslatom így hangzik: a felszereléseknél meg lehetne csinálni, hogy a játékos állíthasson az árak drágakő-ezüst arányán. Ezzel a drágakőhöz nem kellene egy állandó ezüst értéket rendelni, mert minden tárgynál más lenne. Így meg lehetne venni prémes tárgyakat rengeteg ezüstért (ami még mindig elérhetőbb), illetve kevesebb ezüstért, és valamennyi drágakőért.

ÚJ SZEREPJÁTÉK INDULT A FÓRUMON! CSATLAKOZZ, MERT MOST KEZDTÜNK ÉS KEVESEN VAGYUNK!
Online Böngészős Szerepjáték
Ózd a csodák csodája! Ezt tartsd szem előtt!

Vérnyulakkal foglalkozok, és hiszek Chuck Norrisban. És te? Jól teszed...

LEGYEN MINDIG NYITOTT AZ ELMÉD! DE NE ANNYIRA, HOGY KIESSEN AZ AGYAD!

karolyi007

Nebulus

• "karolyi007" is male

Date of registration: Dec 23rd 2007

• Send private message

2

Monday, August 25th 2008, 3:31pm

Szerintem az lenne, hogy lenne pár olyan tárgy, hogy lehetne rá aukciót rakni és aki a legtöbbet rá rak az nyeri meg.
Győz a jó oldal:))Győzök még én is :]

A rosszak néznek vesztenek mégisXD.:))

1.A jók mindig nyernek.
2.Néha ők is kikapnak :) :))
Lépjetek be a Vörös Főnix kiképző klánjába.XD

Jaky

Nebulus

• "Jaky" is male

Date of registration: May 21st 2008

• Send private message

3

Monday, August 25th 2008, 4:38pm

RE: Ötletek a játékhoz

Quoted

eredetileg írta: Tobipapa
Az én első javaslatom így hangzik: a felszereléseknél meg lehetne csinálni, hogy a játékos állíthasson az árak drágakő-ezüst arányán. Ezzel a drágakőhöz nem kellene egy állandó ezüst értéket rendelni, mert minden tárgynál más lenne. Így meg lehetne venni prémes tárgyakat rengeteg ezüstért (ami még mindig elérhetőbb), illetve kevesebb ezüstért, és valamennyi drágakőért.

Szerintem az olyan ötletekkel ne is "terheljük" a fórum adatbázisát, ami drágakő csökkentést eredményezhetne, mert a cég ebből él, tehát az ilyen ötletek már akkor halottak, mikor fejben még meg sem születtek.

Viszont én hiányolom még mindig az íjakat a fegyvertárból!
A pokolba vezető út idiótákkal van kikövezve...

shyrkan

Exequtor

• "shyrkan" is male

Date of registration: Nov 8th 2007

• Send private message

4

Monday, August 25th 2008, 4:41pm

Az aukció nem rossz ötlet, de lenne belőle hatalmas adok-kapok. A Gladiatuson legalább is ez volt a jellemző.

Én javaslatom, ami a szintén a Gladon volt jellemző, hogy egymásnak az aranyát (itt ezüst) betudtuk zsákolni. Sajnos ezt itt nem lehet, mert ugy nincs piac.

shyrkan
"A szép magyar beszéddel mindent el lehet érni"
This post has already been reported.

Tobipapa

Dominator

• "Tobipapa" is male

• Send private message

5

Monday, August 25th 2008, 5:04pm

Shyrkan ötletét nem nagyon értem.
Jaky: mit lehetne csinálni az íjakkal? Egyébként én a buzogányokat hiányolom még...

De közben eszembe jutott más valami is: mi lenne, ha a rendvezetők (a helyetteseik nem) tudnának a rendjeik között tagokat cserélni, pl. beolvadásnál, vagy Akadémiák esetében. Persze a tagok továbbra is kiléphetnének, ha ellenkezik valami az érdekeikkel, de addigis sok herce-hurcát megoldana. És szerintem ezzel nem is lehet nagyon visszaélni. Tévedek?
ÚJ SZEREPJÁTÉK INDULT A FÓRUMON! CSATLAKOZZ, MERT MOST KEZDTÜNK ÉS KEVESEN VAGYUNK!

• "Geor dar Kordak" is male

Date of registration: Oct 27th 2007

• Send private message

6

Monday, August 25th 2008, 5:10pm

Például bevezthetnék már tényleg a felszerelések zsákmányolását, amit a leltár/taverna menűben említ.

Az se baj ha keveset ér, mert a pénz az pénz.
A bölcsesség nem az igazságok, hanem a következmények ismeretében rejlik.

GEGEGEGE

Equester

• "GEGEGEGE" is male

Date of registration: Oct 20th 2007

• Send private message

7

Monday, August 25th 2008, 5:17pm

Szerintem jó lenne, ha lovat is lehetne venni. Úgy ahogy fegyvereket, lovakat is lehetne külözbozó tulajdonságokkal. Mivel én sajnos egy malőr folyamán full véletlenül eladtam a lovamat, ezért most még 9 szintig nem tudok tornázni. És gyorsan meg nem akarok szinteket lépni. Ráadásul ezzel gondolom nem csak én vagyok így a szerveren.
Úgyhogy jó volna valami kis farm, ahol lovakat lehetne venni. :)

Tobipapa

Dominator

• "Tobipapa" is male

• Send private message

8

Monday, August 25th 2008, 5:36pm

A menedék hátterében is ott van a ló, és nem lehet vele semmit csinálni ;)

Küldetéseknél tényleg nagy lenne, ha az ellenfélen van valami, akkor azt elnyered.

pet97

Equester

• "pet97" is male

Date of registration: Jul 16th 2008

• Send private message

9

Monday, August 25th 2008, 5:37pm

Lehetne egy olyan hely ahol azt lehetne megvenni amit mások eladtak annyi ezütért amennyit kiszab az-az ember aki eladta.
Azt is meg lehetne oldani, hogy a rendháborúk végén legyen egy videó a csatáról.
Az se lenne rossz ha a menedékünket lehetne ezüstért fejleszteni és ez különböző előnyökkel járna pl: kevesebbe kerül a növelés stb.
Szerver 1-en játszok.
6 szintnél nem megyek lejjeb, legfeljebb ha a rend fórumán írják, hogy sok pénze van, amúgy nem, mert így is úgy is megkapom a -3 TPtt ha kell. Minek menjek lejjebb mikor 3-nál nem ad több -TP-t?

Jaky

Nebulus

• "Jaky" is male

Date of registration: May 21st 2008

• Send private message

10

Monday, August 25th 2008, 5:46pm

Quoted

eredetileg írta: Tobipapa
Jaky: mit lehetne csinálni az íjakkal? Egyébként én a buzogányokat hiányolom még...

semmi extrát, csak amit a többi fegyverrel is... buzogány féle van a fegyverek közt, íj viszont nincs egy se. én íjászkodom a való életben és ezért áll hozzám közel, csak ennyi.
A pokolba vezető út idiótákkal van kikövezve...

GEGEGEGE

Equester

• "GEGEGEGE" is male

Date of registration: Oct 20th 2007

• Send private message

11

Monday, August 25th 2008, 8:59pm

Quoted

Originally posted by pet97

Az se lenne rossz ha a menedékünket lehetne ezüstért fejleszteni és ez különböző előnyökkel járna pl: kevesebbe kerül a növelés stb.

Ezt hívják bábunak, amit 15 kavicsért vásárolhatsz magadnak. Ami kavicsba kerül, azt nem fogják áttenni ilyenbe, mert abból semmi hasznuk nem lenne a játék készítőinek. :)

karolyi007

Nebulus

• "karolyi007" is male

• Send private message

12

Monday, August 25th 2008, 9:01pm

az lenne jó ha nem lenne drágakő és minden t csak ezüstért lehet megvenni.:D

1.A jók mindig nyernek.

Salamon

Nebulus

Date of registration: Mar 3rd 2008

• Send private message

13

Monday, August 25th 2008, 9:04pm

De akkor meg nem lenne pénz fejleszteni a játékot...

Am a piac szerintem sem rossz ötlet

karolyi007

Nebulus

• "karolyi007" is male

• Send private message

14

Monday, August 25th 2008, 9:16pm

Akkor meg valami jó kis fejlesztésbe bele kell rakni a jó ötleteket.

1.A jók mindig nyernek.

Tobipapa

Dominator

• "Tobipapa" is male

• Send private message

15

Monday, August 25th 2008, 9:31pm

Ha valami rossz van a játékban, azt mondják, hogy ingyen van, ezért ne panaszkodjunk.
Máskor meg azt hallom/olvasom, hogy a prémesek tartják fent a játékot.

Ez szerintem egy ellentmondás. Ha ingyen van, és rossz, akkor mit kell "fenntartani"? Ha pedig már fizetős barátaink nem sajnálják a pénzt "erre", akkor már miért ne lehetne a németeknek normálisan dolgozniuk?

Szerintem a piaccal nagyon vissza lehetne élni.
Viszont lehetnének olyan fegyverek (pl. akár a nyíl) amiket kifejezetten csak kastélycsatákban használnának a lovagok. Ugyanúgy, mint a dárdát meg a lovat lovagi tornán.

És a kastélyban is lehetnének fejlesztések ezüst fejében (létra, ostromgépek...)
És a menedékben, mint írták, lehetnének olyan fejlesztések ezüstért, amikkel mondjuk kevesebb előnyt lehetne szerezni, de mégis érne valamit. Ezeket is ki lehetne találni.

karolyi007

Nebulus

• "karolyi007" is male

• Send private message

16

Monday, August 25th 2008, 10:28pm

Tobipapával most egyetértek.De viszont életűbb játék is lehetne.Meg a lovagi tornákat is le kéne játszani videóban.

1.A jók mindig nyernek.

Woody

Equester

Date of registration: Jun 10th 2008

• Send private message

17

Tuesday, August 26th 2008, 7:26am

Sok minden van amin változtatni kéne. De a Németeken függ, hogy hajlandóak-e egyáltalán meghallgatni az ötleteinket, és netán megvalósítani.
Még visszatérek!

laszlonorbi

Equester

• "laszlonorbi" is male

Date of registration: May 6th 2008

• Send private message

18

Tuesday, August 26th 2008, 8:00am

Quoted

Originally posted by Tobipapa
Üdvözletem!

Ilyenre nem gondoltam,de tamogatom,az nagyon jo lenne,bar aki premes az leszedi az ezustot es csak 50 koert megveszi a cuccot(50 ko huh)De ez ha megvalosulna sokkal konnyebb lenne a jatek,en nem is bannam!

This post has been edited 1 times, last edit by "laszlonorbi" (Aug 26th 2008, 8:00am)

Salamon

Nebulus

Date of registration: Mar 3rd 2008

• Send private message

19

Wednesday, August 27th 2008, 1:53pm

Quoted

eredetileg írta: laszlonorbi

Quoted

Originally posted by Tobipapa
Üdvözletem!

Ilyenre nem gondoltam,de tamogatom,az nagyon jo lenne,bar aki premes az leszedi az ezustot es csak 50 koert megveszi a cuccot(50 ko huh)De ez ha megvalosulna sokkal konnyebb lenne a jatek,en nem is bannam!

Igen igen... ez nem lenne rossz

szerintem akinek van német tudása regeljen a német fórumra és próbálja elmagyarázni az ottaniaknak hátha meglehetne oldani ( de ha senki sem tud németül az gáz...én csak 1 mulva tudok :D )

karolyi007

Nebulus

• "karolyi007" is male

• Send private message

20

Wednesday, August 27th 2008, 1:58pm

Ezt szerintem a TEAM tagjainak kellene megbeszélni.Nem nekünk.Meg persze a Gameforgeal.Nem lehet tudni, hogy valóban lesz-e ilyen frissítés.

1.A jók mindig nyernek.