Quoted
eredetileg írta: Tobipapa
Az én első javaslatom így hangzik: a felszereléseknél meg lehetne csinálni, hogy a játékos állíthasson az árak drágakő-ezüst arányán. Ezzel a drágakőhöz nem kellene egy állandó ezüst értéket rendelni, mert minden tárgynál más lenne. Így meg lehetne venni prémes tárgyakat rengeteg ezüstért (ami még mindig elérhetőbb), illetve kevesebb ezüstért, és valamennyi drágakőért.

Quoted
eredetileg írta: Tobipapa
Jaky: mit lehetne csinálni az íjakkal? Egyébként én a buzogányokat hiányolom még...
Quoted
Originally posted by pet97
Az se lenne rossz ha a menedékünket lehetne ezüstért fejleszteni és ez különböző előnyökkel járna pl: kevesebbe kerül a növelés stb.
Quoted
Originally posted by Tobipapa
Üdvözletem!
Az én első javaslatom így hangzik: a felszereléseknél meg lehetne csinálni, hogy a játékos állíthasson az árak drágakő-ezüst arányán. Ezzel a drágakőhöz nem kellene egy állandó ezüst értéket rendelni, mert minden tárgynál más lenne. Így meg lehetne venni prémes tárgyakat rengeteg ezüstért (ami még mindig elérhetőbb), illetve kevesebb ezüstért, és valamennyi drágakőért.
This post has been edited 1 times, last edit by "laszlonorbi" (Aug 26th 2008, 8:00am)
Quoted
eredetileg írta: laszlonorbi
Quoted
Originally posted by Tobipapa
Üdvözletem!
Ilyenre nem gondoltam,de tamogatom,az nagyon jo lenne,bar aki premes az leszedi az ezustot es csak 50 koert megveszi a cuccot(50 ko huh)De ez ha megvalosulna sokkal konnyebb lenne a jatek,en nem is bannam!
)
Győzök még én is

wbb.global.copyright | © 2011 Gameforge Productions GmbH