You are not logged in.

Sunyika

Dominator

• "Sunyika" is male

Date of registration: Dec 4th 2007

• Send private message

141

Sunday, January 22nd 2012, 11:15pm

lesz vmikor magyaroknál külön játék megint amivel lehet nyerni? akár fórum beli vagy maga játékban vmi...

AnarchyChampion

A Bagós (s1, s4 GØ & FAQ)

• "AnarchyChampion" is male

Date of registration: Dec 25th 2008

• Send private message

142

Monday, January 23rd 2012, 5:56am

Ismered a mondást: "Türelem rózsát terem."

• "tirnanog" is male

Date of registration: Jul 1st 2008

• Send private message

143

Monday, January 23rd 2012, 8:22am

Csatlakozom előttem szólóhoz. Szerintem azért megvárjuk mi lesz ebből a szerveregyesítéses dologból...
"A tegnapi tévedés ma legyen számodra tanulság."

Sunyika

Dominator

• "Sunyika" is male

• Send private message

144

Monday, January 23rd 2012, 8:30am

rendben,csak gondoltam rákérdek,hogy talán gondolkodtatok e már rajta...

• "morpheusz" is male

Date of registration: Mar 29th 2008

• Send private message

145

Tuesday, April 17th 2012, 7:18pm

Na végig olvasva a topicot sok jó megvalósítattlan ötlet van itt.
  • Piac. Ezt leginkább csak renden belül tartanám jó ötletnek és mint gladin itt is lenne min. és max. ár lehetőség egy-egy szinthez tartozó tárgyért.
  • És magamat ismételve.
    Visszatérve az ötletekhez, nekem egy olyan ötletem is van hogy a rendben meglehessen nézni ki mikor és mennyi ezüstöt fizetett be. Nagyban segítené az adó ellenőrök munkáját mivel nagyon sok rendben van adózás.
  • Tobipapa ötlete:
    Viszont lehetnének olyan fegyverek (pl. akár a nyíl) amiket kifejezetten csak kastélycsatákban használnának a lovagok. Ugyanúgy, mint a dárdát meg a lovat lovagi tornán.

És a kastélyban is lehetnének fejlesztések ezüst fejében (létra, ostromgépek...)
    És a menedékben, mint írták, lehetnének olyan fejlesztések ezüstért, amikkel mondjuk kevesebb előnyt lehetne szerezni, de mégis érne valamit. Ezeket is ki lehetne találni.
  • Rendek közötti verseny ezüstért(nem rendháború). Olyasmi mint egy Lovagi torna de csak 2 rend között zajlana. A Rend Háborús menünél lenne Pl: Kastély kifosztása...Kastély elfoglalása...Kastélyal verseny. És itt csak meghívni lehetne a rendet a versenyre neki el kell fogadnia hogy akar-e velünk versenyezni. Szint úgy mint a Lovagi tornán itt is több körből állna és csak korlátozott számú lovag jelentkezhetne. Renden belül meg egyéni döntés lenne hogy ki akar versenybe szállni a rend oldalán. És itt a győztes lovag semmit nem kapna csak a rend. Max. lenne erre egy Vívmány.
  • Körüzeneteknél legyen egy válasz gomb. Mint a redesign előtti verziókban. Bizonyára van még aki emlékszik rá.

morpheusz,Agika
Jegy nyitáshoz itt van a segítség! HASZNÁLJÁTOK! LINK

This post has been edited 1 times, last edit by "morpheusz" (Apr 17th 2012, 7:30pm)

Kopi

Provida

• "Kopi" is male

Date of registration: Dec 2nd 2008

• Send private message

146

Tuesday, April 17th 2012, 7:29pm

Nekem is lenne ötletem.
Mi lenne, ha a megunt cuccainkat átruházhatnánk egy egy rendtársunknak. (vagy legalább az "értéktelen" nyeremény tárgyakat)

• "morpheusz" is male

• Send private message

147

Tuesday, April 17th 2012, 7:32pm

Nekem is lenne ötletem.
Mi lenne, ha a megunt cuccainkat átruházhatnánk egy egy rendtársunknak. (vagy legalább az "értéktelen" nyeremény tárgyakat)
Nem rossz de csak azonos szintűnek aki gyengébb.

morpheusz,Agika

Kopi

Provida

• "Kopi" is male

• Send private message

148

Tuesday, April 17th 2012, 7:35pm

Nem épp erre gondoltam!
Én 90-es szinten adnám a cuccokat a 10-es szintűeknek!
:phatgrin: (kicsit izgalmasabb lenne a játék!)

AnarchyChampion

• Send private message

149

Tuesday, April 17th 2012, 8:36pm

Kopi az ötleted egyenlő lenne a piaccal, de te gondolom ingyen gondoltad.
Sokan a piac ötletét ezért nem díjazták, mert akkor egy lvl 10-s szerezné meg az olyan cuccokat, amiket csak lvl 90 környékén lehetne megvenni.

• "morpheusz" is male

• Send private message

150

Tuesday, April 17th 2012, 9:05pm

Azt is lehetne korlátozni pont mint Gladiatuson. Aki játszik gladin tudja mire gondolok.

morpheusz,Agika

Sunyika

Dominator

• "Sunyika" is male

• Send private message

151

Tuesday, April 17th 2012, 11:01pm

ez a piaci dolog ami Galdin megy, már kis milliárdszól felmerült, de soha se lesz itt olyan... ellenbe a játékot, bizonyos iq-hoz kötném :D vagy legalább korhoz... ha más nem, legalább egy olyan szerver lenne és megint csak olyan szeró pl, ahol nincsen prémezés, tudom ez utóbbi megint csak álom, hiszem a játékot üzemeltetőknek abba nincs kess

AnarchyChampion

• Send private message

152

Wednesday, April 18th 2012, 7:34am

Épp megkíváncsiskodtam volna, hogy a rendem tagjai hogy állnak a toplistán és ez alapján ugrott be ez az ötlet.
Az ötlet a következő:
Játékos Pontlista szűrése rendek alapján, vagy a Játékos Pontlistán való keresés rendrövidítés alapján. (Vagy akár mindkettő.)
Ez nem egyenlő a Rend Pontlistával, mivel itt ugyanúgy a játékosok helyezését lehet látni, de a szűrés vagy keresés alapján csak azokat a játékosokat jelenítené meg a lista, akik egy adott rendben tagok.
Pl.: keresés/szűrés: "[AC]" az s3-n és kilistázza az [AC] Anarchy Clan tagjait a Játékos Pontlistáról, hogy ki hol áll.

Kopi

Provida

• "Kopi" is male

• Send private message

153

Wednesday, April 18th 2012, 6:29pm

Én játszom olyan Online játékkal ahol akár a legnagyobb bárkinek nekiadhatja a cuccait. Ott van ám igazán jogosulatlan előnyszerzés! :phatgrin:

AC a felvetésedre a véleményem ;Engem nem érdekel, hogy állnak a rendtársaim a toplistán. Egy valami érdekel csak, hogy ÉN hol állok a ranglétrán.

Yossarian

Exequtor

• "Yossarian" is male

Date of registration: Aug 20th 2008

• Send private message

154

Wednesday, April 18th 2012, 9:49pm

Nem mindenki ilyen egocentrikus, Kopi ;)

Nekem tetszik az ötlet.

Darki

Provida

• "Darki" is male

Date of registration: Jun 20th 2011

• Send private message

155

Saturday, April 21st 2012, 11:08pm

saját menü pontok hozzádása. Pl egy bizonyos fórumtéma, vagy közvetlen link a bejövőkhöz

AnarchyChampion

• Send private message

156

Sunday, April 22nd 2012, 9:30am

Bejövő üzenetekhez?

Darki

Provida

• "Darki" is male

Date of registration: Jun 20th 2011

• Send private message

157

Sunday, April 22nd 2012, 4:15pm

most csak példálóztam :) de leginkább pl egy fórumtémához pl
gondolom nem nehéz megoldani. bár gondolom ezeket a plusz menüket korlátozni kellene, mert, ha mindenki hozzáadna 10et akkor elég sok plusz infó gyűlne össze

gondolom ugyanez lenne, ha pl szeretném, hogy az utolsó toplista rendezésem megjegyezné (pl szint szerint - 201-300.) Pl idegesítő, ha tapipaddal vagy érintőképernyős cuccal kell várni, hogy rendezgessem :) gondolom ezt is a profilban tárolnák, vagy talán meg lehet oldani cookiekkal? :) ehhez már nem értek