You are not logged in.

Sagrada

Equester

• "Sagrada" started this thread

Date of registration: Jul 5th 2011

• Send private message

1

Friday, October 14th 2011, 12:26am

Új verzió(k) Küldetéseken szerezhető pénz

Üdvözlök Mindenkit!

Segítsetek nekem ha kérhetem!

Ezek az új verziók nagyon jók, meg örülök és ilyenek, de miért van az, hogy top1-es kari, 116-os szint és kb akkora pénzeket kapok amit a régi verziókkal 30-as szinten is megkaptam???

Talfour városában a Sárkányfészket támadom. Mindegy ki az ellenfél, van, hogy a Főnixnél a 8000 nagy profit, van, hogy átlagos. Nekem nagyon nem átlagos és nem is nagy.
Naponta nem 2-3 küldit csinálok (csak Nagy küldetésekről beszélek végig!!!) és eddig ha jól emlékszem 5-ször értem el Óriási profitba a 20.000 feletti összeget. Csoportosnál 12.000-et még sose kaptam, de 30-as szinten mennek az 5.000-ek. Hol van ez egálban? Ez ellen soha nem fognak tenni semmit?
A top karik reggeltől estig küldizzenek kövekkel, hogy tudják tartani az ő szintjükön ugyanazt a fejlődést amit egy 20-as vagy 30-as vagy akárki tud tartani?

Aki ezen a szinten van az már nem számít? Idáig is el kellett juttatni a karit. Jó, tudom ezt nem egyedül értem el, de akkor is... Mi az, hogy már rend háborúnál is vissza vagyunk véve???

Meddig fog ez menni? Mikre kell még felkészülni?

(A király jelenlétét se érzékelem az ezüstökben. Nem igazán kapok 20%-kal többet mint eddig)

Sagrada
u.i.: Elnézést ha kissé ingerültre sikerült a hozzászólásom!

Yossarian

Exequtor

• "Yossarian" is male

Date of registration: Aug 20th 2008

• Send private message

2

Friday, October 14th 2011, 6:41am

Nekem van egy 38-as karim, tegnap értem el az eddigi legnagyobb zsákmányom: 7220 ezüst. És ezt is csak a király látogatásának köszönhetem. Csoportos küldetésből átlagosan 3500 ezüst körül hozok. A szintemen erős vagyok és erősekkel szoktam menni csoportosra is.

Tehát erős túlzás, amiket írsz. Szerintem harmad annyit se hozok átlagosan egy küldetésből, mint te. A szint növekedésével pedig növekszik a bevételed is, lehet hogy nagyobb szinteken kicsit lassabb ez a növekedés, de ez szerintem érthető.

A rend háborúval pontosan mi a problémád?

Sagrada

Equester

• Send private message

3

Saturday, October 15th 2011, 12:08pm

Rendháború? Állítólag a "szuper"karik vissza lettek véve, nem számítunk olyan erősnek mint eddig egy háborúban.
7200 a legjobbad eddig 38-as szinten. Nekem 116-on ez az átlag és az átlagos is. Ez jó?

Yossarian

Exequtor

• "Yossarian" is male

• Send private message

4

Saturday, October 15th 2011, 2:51pm

A szuper kari kifejezést sokan félreértik. Ez nem a 100-as szint feletti lovagokra vonatkozik.

Rendháború végén mindkét rend oldalán harcoló lovagok statjai összeadódnak, és így jön létre a két szuperlovag, több ezres statokkal, ez a két szuperlovag csap össze egymással és ebből születik a rend harc végeredménye. Ezeket a "szuperlovagok"-at valóban legyengítették, de arányosan, így a rendháborúk kimenetele nem változik jelentősen. Ez viszont semmilyen hatással nincs a résztvevő lovagok erősségére. A te lovagod ereje ugyanúgy számít a háborúban, mint eddig.

A küldetés-zsákmányhoz pedig annyit tennék még hozzá, hogy amíg te egy kicsivel is több pénzt keresel egy küldetésből, mint a nálad kisebb szintűek, addig nincs értelme panaszkodni.

Sagrada

Equester

• Send private message

5

Tuesday, October 18th 2011, 11:41pm

kicsivel kapok több pénzt, de a szintem sokkal nagyobb, ez a "felháborodásom" oka :-)

köszönöm, hogy megfelelően elmagyaráztad számomra a "szuperlovagok" dolgot! Így már minden okés :-)

sir gilford

Equester

Date of registration: May 31st 2010

• Send private message

6

Monday, January 30th 2012, 12:23pm

És a rendháborúknál akkor a hp milyen szerepet játszik az újítás óta, vagy már csak a stat a lényeg és a hp szintek nem?

Yossarian

Exequtor

• "Yossarian" is male

• Send private message

7

Monday, January 30th 2012, 3:46pm

Ugyanúgy, mint a statok a hp is összeadódik és valószínűleg azt is arányosan lecsökkentették. A hp-szint már nem számít annyira, mint korábban, nem ezen dől el a csata.

sir gilford

Equester

Date of registration: May 31st 2010

• Send private message

8

Monday, January 30th 2012, 9:57pm

Akkor a rendháborús bunyónak már nincs is értelme, csak max. szórakozásra jó.
Szóval az nyer aki több embert és ezzel több statot szed össze, vagy nem jól mondom?

• "morpheusz" is male

Date of registration: Mar 29th 2008

• Send private message

9

Monday, January 30th 2012, 10:54pm

De igen. Nagyjából így nyer az aki nyer.

morpheusz,Agika
Jegy nyitáshoz itt van a segítség! HASZNÁLJÁTOK! LINK

AnarchyChampion

A Bagós (s1, s4 GØ & FAQ)

• "AnarchyChampion" is male

Date of registration: Dec 25th 2008

• Send private message

10

Monday, January 30th 2012, 11:52pm

Mint ahogy a GameForge közzétette a blogján, úgy lehet könnyen befolyásolni egy rendháború menetét, hogy előbb agyon vered a kiszemelt rendet, és csak aztán támadod be a háborús motor által.
http://blog.battleknight.de/2011/10/05/five-facts/

DarkElf

Provida

• "DarkElf" is male

Date of registration: Nov 4th 2011

• Send private message

11

Tuesday, January 31st 2012, 7:48am

A lényeg a gyorsaság először is.A GF-nek egy jó húzása volt ezzel: látni mikor jár le a védettség:)