Üdvözlök Mindenkit!
Segítsetek nekem ha kérhetem!
Ezek az új verziók nagyon jók, meg örülök és ilyenek, de miért van az, hogy top1-es kari, 116-os szint és kb akkora pénzeket kapok amit a régi verziókkal 30-as szinten is megkaptam???
Talfour városában a Sárkányfészket támadom. Mindegy ki az ellenfél, van, hogy a Főnixnél a 8000 nagy profit, van, hogy átlagos. Nekem nagyon nem átlagos és nem is nagy.
Naponta nem 2-3 küldit csinálok (csak Nagy küldetésekről beszélek végig!!!) és eddig ha jól emlékszem 5-ször értem el Óriási profitba a 20.000 feletti összeget. Csoportosnál 12.000-et még sose kaptam, de 30-as szinten mennek az 5.000-ek. Hol van ez egálban? Ez ellen soha nem fognak tenni semmit?
A top karik reggeltől estig küldizzenek kövekkel, hogy tudják tartani az ő szintjükön ugyanazt a fejlődést amit egy 20-as vagy 30-as vagy akárki tud tartani?
Aki ezen a szinten van az már nem számít? Idáig is el kellett juttatni a karit. Jó, tudom ezt nem egyedül értem el, de akkor is... Mi az, hogy már rend háborúnál is vissza vagyunk véve???
Meddig fog ez menni? Mikre kell még felkészülni?
(A király jelenlétét se érzékelem az ezüstökben. Nem igazán kapok 20%-kal többet mint eddig)
Sagrada
u.i.: Elnézést ha kissé ingerültre sikerült a hozzászólásom!