You are not logged in.

Dev1l

Loricatus

• "Dev1l" is male
  • "Dev1l" started this thread

Date of registration: Oct 24th 2011

• Send private message

1

Tuesday, November 29th 2011, 4:51pm

V 0.9.8

Sziasztok.
Itt lehet beszélni majd a 9.8-as verzióról mint ahogyan a 9.7-es threadben. :)
Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!

Yossarian

Exequtor

• "Yossarian" is male

Date of registration: Aug 20th 2008

• Send private message

2

Tuesday, November 29th 2011, 10:16pm

A Husky 33%-kal csökkenti a csoportos küldetés utáni lehűlési időt(30-ról 20 percre).

A hógolyós rendszert szerintem nem jól csinálták meg. Az okosak renden belül fognak meztelenül támadni, hogy egymásnak adják a drágaköveket.

Dev1l

Loricatus

• "Dev1l" is male

• Send private message

3

Wednesday, November 30th 2011, 7:23am

Jó reggelt!
Valaki azt írta, hogy 50%-al csökkenti a Husky a hűlési időt.
A hógolyót pedig nem értem... hogy kell ráhúzni az adatlapjára?

• "tirnanog" is male

Date of registration: Jul 1st 2008

• Send private message

4

Wednesday, November 30th 2011, 7:55am

A gyűrű helyére kell majd rakni, mielőtt csatázol. Szerintem a magyarok leleményesek, remélem nem azt nézik, hogy mennyi sebzést okoz a másiknak, hanem azt, hogy rubinhoz juttathatod vele társadat, persze ennek 50% az esélye...
"A tegnapi tévedés ma legyen számodra tanulság."

Sunyika

Dominator

• "Sunyika" is male

Date of registration: Dec 4th 2007

• Send private message

5

Wednesday, November 30th 2011, 10:17am

remélem valamelyest szinthez is lesz kötve,mert ha nem,akkor az lesz,hogy más ip-ről beregelnek még páran és a fő karijukat dobálják majd...

Sagrada

Equester

Date of registration: Jul 5th 2011

• Send private message

6

Wednesday, November 30th 2011, 10:19am

Üdv!

Ha én "Hógolyóval" megtámadom az egyik rendtársam és nyer, kap követ, de mindig csak őt támadom, az nem minősül tápolásnak? Ja és lehet elsiklottam felette, de az ellenfél akit lehógolyóztam az akkor is megkaphatja a köveket ha én nyerek, vagy csak akkor ha én kikapok?
Ha meztelenül megyek neki a másiknak, hogy kövekhez juttassam, akkor pénzhez is fogom, mert mindig tele van a kezem pénzzel, az nem minősül tápolásnak? Ezek hogyan lesznek kivitelezve?
Elnézést ha sok hülyeséget kérdeztem, csak érdekel, hogy kapok-e majd valami büntit ha betámadok valakit, kikapok ő meg kap mindent ami csak kellhet neki (követ is meg ezüstöt is).

Válaszotokat előre is köszönöm!

Sagrada

AnarchyChampion

A Bagós (s1, s4 GØ & FAQ)

• "AnarchyChampion" is male

Date of registration: Dec 25th 2008

• Send private message

7

Wednesday, November 30th 2011, 10:25am

Elméletben tápolásnak fog minősülni, de hivatalosan nem az, mivel a BattleKnight nem egy építkezős stratégiai játék, mint pl. a KingsAge.

Killer Bee

Provida

• "Killer Bee" is male

• Send private message

8

Wednesday, November 30th 2011, 10:44am

És azt lehet tudni hogy várhatóan mennyibe kerül??

Aki mer, az nyer!

Dev1l

Loricatus

• "Dev1l" is male

• Send private message

9

Wednesday, November 30th 2011, 2:14pm

Ja engem is érdekelne a Husky ára,,,
meg, hogy berakom a hógolyót a gyűrű helyére és megtámadom a társam és csak az kap követ aki nyer??
meg mi ez a jégsebzés?? a hógolyó jeget fog sebezni??

Yossarian

Exequtor

• "Yossarian" is male

• Send private message

10

Wednesday, November 30th 2011, 2:53pm

A hógolyó jég sebzése a sav sebzéshez hasonlóan fog műkődni. Rögtön a csata elején megtörténik.

A leírás alapján lényegtelen melyik fél nyer: a jég sebzést szenvedő félnek 50% esélye van rá, hogy drágakövet talál.

Sagrada

Equester

• Send private message

11

Wednesday, November 30th 2011, 10:13pm

Tételezzük fel, hogy Tenka-t meg"hógolyózom" úgy, hogy nincs rajtam ruha, sebzek rá X mennyiségű jeget és adok neki Y darab Drágakövet, meg mivel vesztettem, rabol tőlem Z mennyiségű ezüstöt is.

Majd ő vissza"hógolyóz" engem (én nyerek), kapok tőle én is jeget, meg remélhetőleg Drágakövet is és valószínűleg kevesebb ezüstöt mint ő tőlem.

Ekkor nem fogok tiltást kapni tápolásért? Mert megmondom őszintén én egész nap gyűjtöm a pénzt küldiken mikor ráérek, hogy összejöjjön egy stat és ha az megvan, akkor arra a napra nem is marad több szabadidőm amit a játékra fordíthatnék. Szóval inkább bukok pénzt és kövekkel adom egy ismerősnek mint ne tudjak segíteni másnak a feltételezhető köveimmel.

Valaki meri ígérni GO-k közül, hogy nem leszek tiltva tápolásért? Na jó, 1 milla alatt fogok veszteni ebben az időben azt ígérem :D

AnarchyChampion

A Bagós (s1, s4 GØ & FAQ)

• "AnarchyChampion" is male

Date of registration: Dec 25th 2008

• Send private message

12

Thursday, December 1st 2011, 12:40am

Elméletben tápolásnak fog minősülni, de hivatalosan nem az, mivel a BattleKnight nem egy építkezős stratégiai játék, mint pl. a KingsAge.

Annyira szeretlek Sagrada, írtam a tápolás dologról. NINCS ilyen bekezdés a szabályzatban, és nem hinném, hogy lesz, bár nem etikus cselekedet, mint ahogy a kisebb szintűek ütlegelése, vagy a tizenkét órázás, vagy akár a rend szintű dózerolás (1 rend vs 1 lovag), de ez egy ilyen játék, ilyen játékszabályzattal.

Definiáljuk ezt a tápolás fogalmat: Egy olyan cselekedet, mellyel a magasabb szintű játékos direkt előnyhöz részesíti egy alacsonyabb szintű játékost, hogy gyorsabban fejlődjön és hamarabb előrébb kerüljön a pontlistán.

Nos, amiről te beszélsz az nem számít sem etikai, sem hivatalos szempontból tápolásnak, hisz te a szintednek megfelelően Tenka esik "kézre", és ha veszítesz, mert fair play szerint lejjebb vetted a felszerelésedet, az már a te bajod.
Tudom, most a teljes levetkőzésre gondolsz, de ha normálisan akarsz párbajozni, akkor én a helyedben venném le a teljes fegyverzetem.

Egy szóm, mint száz: NEM leszel ezért kitiltva.

• "tirnanog" is male

• Send private message

13

Thursday, December 1st 2011, 1:37am

Egy szóm, mint száz: NEM leszel ezért kitiltva.

Csatlakozom, de természetesen az emiatt "beregelt kisebb multi társak" külön szigorúan lesznek ellenőrizve.

Kis kiegészítés a hógolyózáshoz: Csak akkor érvényesül a jégsebzést (és a rubinadás), ha te támadsz, tehát hiába vagy "felszerelve" vele, ha téged ér támadás, akkor semmis. (Elkerülvén, a rád vadászó, direkt rubint-szerezni akaró társakat), illetve nem muszáj eldobálni egy nap alatt a hármat, ha kedved van összegyűjtheted mind a 42-öt egyszerre, majd, ha szeretnéd dobálózhatsz vele az utolsó napon, vagy sem. Arra azonban vigyázni kell, hogy 7 nap után eladásra kerül a zsákmányládából, ha nem teszitek át az invertory-ba.

Sagrada

Equester

• Send private message

14

Thursday, December 1st 2011, 7:58pm

Köszönöm szépen a számomra tökéletesen kielégítő válaszod AC (és Tirnan)

Nameless

Lectus

• "Nameless" is male

Date of registration: Nov 16th 2011

• Send private message

15

Friday, December 2nd 2011, 12:20am

Ezt most nem értem. Nézzetek hülyének nyugodtan, de ha jól értem, akkor ez most úgy zajlik majd hogy én fogom magam és megtámadom, mondjuk AC-t.
Nameless A találat 0 fizikai, 120 elemi sebzést okozott.
Anarchy Champion melléüt.
stb...

Ekkor talált a golyó. Na most akkor AC, vagy én kapom a követ? Tiranog bejegyzése egy kicsit bekavart nekem, mert eddig úgy gondoltam, hogy én dobok, én sebzek, de ennek ellenében az ellenfél kapja követ. Javítson ki valaki, ha nem jó elvet követek.
És hogy a golyó mindig betalál e?
Ez van, ezt kell szeretni.

Sunyika

Dominator

• "Sunyika" is male

Date of registration: Dec 4th 2007

• Send private message

16

Friday, December 2nd 2011, 6:54am

jól gondoltad és értetted,ne bonyolítsd túl...

• "tirnanog" is male

• Send private message

17

Friday, December 2nd 2011, 7:56am

Tiranog bejegyzése egy kicsit bekavart nekem

Hmm... Miért is? Jól gondoltad eredetileg is, én csak azt a kiegészítést tettem, hogy ha fel vagy szerelve "Hógolyóval" és közben megtámad mondjuk AC, akkor nem érvényes sem a jégsebzés, sem a rubintalálat esélye. A Hógolyó eme funkciója, csak akkor működik, ha te támadsz.

Dev1l

Loricatus

• "Dev1l" is male

• Send private message

18

Friday, December 2nd 2011, 3:51pm

Még 5 oldal és meg a 35 az Örökség könyvben :))
Remélem egy fekete medvét vagy egy unikornist ad :))
Egyébként, hogy van ez, ha megvan a 35 oldal egyből ad valami értékeset vagy végig kell csinálni a rózsaszín levélig?

Yossarian

Exequtor

• "Yossarian" is male

• Send private message

19

Friday, December 2nd 2011, 3:54pm

Az örökségért nem kapsz semmit, örülhetsz hogy elolvashatod. Csak a nyomok adnak jutalmakat.

Dev1l

Loricatus

• "Dev1l" is male

• Send private message

20

Friday, December 2nd 2011, 4:20pm

Ja, értem. Mert valaki azt mondta, hogyha megvan a 35 oldal akkor vége a nyomoknak és nem vehetsz többet és a végén kapod meg az unikornist.
Mindegy akkor remélem szerzek egy medvét vagy egy unikornist :D Nagyon kéne :P