You are not logged in.

• "Black Hut" started this thread

Date of registration: Feb 1st 2009

• Send private message

1

Monday, January 30th 2012, 9:43pm

Ez is kérdés

Sziasztok !

Több olyan - általam sértőnek tartott - karakterkiírást látok, amelyben valakit sértegetnek. Persze úgy, hogy a nevéből, vagy a sértő szövegből egy-egy betűt "kicsillagoznak" vagy "kipontoznak", vagy utalnak a sértegetésre. (pl. te népművészeti agyagedény) Vagy egy kérdőjelet tesz a végére és már nem is állít semmit, csak kérdez.

Persze csak az nem érti ezeket a szövegeket és az nem ismeri fel a neveket, aki nem akarja.

Mert ugye egyik GO sem akarja mondani, hogy pl. a " Bl*ck Hut egy i*ióta " szöveget nem érti ? (Csak azért a saját nevem használtam fel a példában, mert senkit sem szeretnék bántani)

Szóval szeretném tudni, hogy véleményetek szerint sértegethető-e valaki úgy, hogy a sértés minden átlagos műveltségű ember számára egyértelmű, csak épp az elkövető egy-két pont, csillag vagy kérdőjel mögé bújva azt állítja, hogy a címzett, vagy a szöveg nem azonosítható be pontosan ?

AnarchyChampion

A Bagós (s1, s4 GØ & FAQ)

• "AnarchyChampion" is male

Date of registration: Dec 25th 2008

• Send private message

2

Tuesday, January 31st 2012, 12:02am

Semmilyen módon nem lehet sértegetni. (A nevet bátran ki lehet írni cenzúrázatlanul, csak sértő szöveg nem körítse azt. [De ez már egy másik sztori.])

Ha ilyen leírásokat látsz, vagy olyat, amiben nem szerepel semmilyen formában egy vagy több név (lovag vagy rend neve az most mindegy), de önmagában bárkire nézve is sértő, akkor bátran nyisd meg a jegyrendszert és jelentsd az ilyen kihágókat.

Ide még beszúrom a játékszabályzat egy-két pontját.

XII.Tartalom:
Leírások tartalma , nevek, üzenetek, rendek neve, hírek, rendleírások , klánüzenetek melyek túlmennek az emberi méltóságon vagy szabályt szegnek és azok melyeknek tartalma
szabályszegésre vagy emberhez nem méltó tevékenységekre szólitanak fel cenzúrázhatóak illetve a felhasználó ideiglenesen vagy véglegesen zárolásra kerül.
Nem használható a team tagok neve , hogy team tagokat utánozz vagy más felhasználókat fenyegess büntetéssel a team nevében.

XIV.Szabályok és hiányosságainak kihasználása:
Tiltott minden formában személyes előnyszerzés a szabályok megkerülésével vagy a team tagok döntésének kihasználásával.

Ladyemm

S7 GO

• "Ladyemm" is female

Date of registration: Nov 2nd 2009

• Send private message

3

Tuesday, January 31st 2012, 9:25am

A GO-k lapozgatnak a tagok és rendek karakterleírásában, de nem tudják folyamatosan azt nézni. Ezért , ha ti láttok ilyen sértőt, kétértelműt ne röstelljétek jelezni. Csak tisztább és emberhez méltóbb lesz a játék.
Sajnos az ilyen szöveget kirakó nem gondol arra, hogy a kiírás nem csak az említetteket jellemzi, hanem elsősorban őt.
"Bár naponta meg kell mászni egy -egy vermet;
naponta föl lehet zuhanni a csúcsra!
Az ember, úgy látszik, avégre termett,
hogy amit elért: keresse újra s újra... "
(Fodor Ákos)

DarkElf

Provida

• "DarkElf" is male

Date of registration: Nov 4th 2011

• Send private message

4

Tuesday, January 31st 2012, 9:42am

Nekem legyen mondva:D

Ladyemm nekem olyan mint drogosnak az elvonó...lassan leszoktat róla:D:D:D

Figyelmeztetést kaptál (provokáció).
Most lett elegem abból hogy ahol tudod provokálod az embereket.
Petyuska

• "Black Hut" started this thread

Date of registration: Feb 1st 2009

• Send private message

5

Tuesday, January 31st 2012, 10:16am

Köszönöm a válaszokat, megtiszteltetek vele !

A kérdést azért is vetettem fel, mert a "sértő tartalmat" gondolom minden GO egyéni "érzékenysége" határozza meg.

Kaptam én már ilyen tartalmú bejelentésért figyelmeztetést. ("Értelmetlen bejelentés miatt figyelmeztetve")

Mondjuk nemtom' mit szólt volna az érintett GO, ha kiírom a karimra, hogy "A szerver GO-ja semmitérő", mint ahogy engem illettek a bejelentésem szerint. Gondolom magára nézve már sértőnek tartotta volna és mindjárt megértette volna a "semmitérő" értelmét.

Szóval kezdek tartani az ilyen bejelentések megtételétől, mert lutri, hogy az elbíráló személy ingerküszöbét eléri-e. (Igaz, azt is el kell ismernem, hogy vannak szerverek, ahol az ilyen jellegű bejelentések intézése példamutató)

Pl. megkockáztathatok-e (a saját tiltásom nélkül) ilyet bejelenteni . "I...d...i...*...t á..kkal vagyunk körülvéve: Crazy Kni*g*t ......."

DarkElf

Provida

• "DarkElf" is male

Date of registration: Nov 4th 2011

• Send private message

6

Tuesday, January 31st 2012, 10:27am

Ezért engem biztos tíltana:D

Kopi

Provida

• "Kopi" is male

Date of registration: Dec 2nd 2008

• Send private message

7

Wednesday, February 22nd 2012, 8:16pm

Ne csodálkozz rajta, ha véletlenül úgy történne. Tudni kell befogni a szád. :lol:

Petyuska

Provida

• "Petyuska" is male

Date of registration: Dec 14th 2007

• Send private message

8

Wednesday, February 22nd 2012, 9:45pm

Témát zártam!

Black Hut

ha esetleg még szeretnél valamit írni bele nyugodtan írj rám és megnyitom újra.
Petyuska